hop en liefde 1

Hop en Liefde van brouwerij de Molen

Andre brouwerij de Molen Leave a Comment

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Er zijn al een heleboel verschillende bieren te verkrijgen van brouwerij de molen. Een aantal daarvan staan natuurlijk ook al op biertjeproeven.nl, maar het gaat zo hard dat we het maar moeilijk kunnen bijbenen! Gelukkig kwamen we er weer eentje tegen van brouwerij de Molen die wij nog niet kenden, meteen op de site ermee!

Brouwerij de Molen

hop en liefde 2

Sinds 2004 worden er door deze brouwerij uit Bodegraven (Zuid-Holland) originele bieren gebrouwen. Het is deze brouwerij gelukt om in korte tijd uit te groeien tot een vaak gezien (en gedronken!) merk. Best knap in ongeveer tien jaar tijd! Voor meer informatie over deze ambitieuze en succesvolle brouwerij verwijzen we je graag door naar onze eerdere items over de “brouwerij de Molen” bieren. Eerst maar eens Hop en Liefde proeven!

 

“Hop en Liefde” van Brouwerij de Molen

hop en liefde 3

De naam geeft het al aan, er is extra aandacht voor de hop in dit troebele biertje. Het is geen zwaar biertje maar lekker fris en met een alcoholpercentage van 4,8% kun je zonder problemen ook nog een tweede bestellen. De smaak is extra bitter doordat het biertje extra is gehopt. Naast het bitter proef je ook een duidelijke citrus en grapefruitsmaak, een combinatie die uiteindelijk zorgt voor de frisheid van dit biertje. Het biertje heeft een mooie donkerblonde kleur en een schuimkraag die lang aanblijft. Dit biertje is een mooie afwisseling op de wat donkerdere en zwaardere biertjes die bij het winter en herfstseizoen passen. Deze kan dus heel goed in de winter, lekker ijskoud drinken! Proost!

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *