texels bock 1

Texels Bock

Andre Texels Leave a Comment

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Wij hebben op biertjeproeven.nl al flink wat aandacht besteed aan de bieren van de Texelse bierbrouwerij. Het was alleen alweer een tijdje geleden! Na Texels dubbel en Texels tripel willen wij vandaag graag schrijven over “Texels bock”, een biertje dat we bij de lokale slijterij hebben gekocht en natuurlijk vooral in de herfst volop verkrijgbaar is.

Texels Bock

texels bock 2

Dit biertje past natuurlijk mooi bij het seizoen, zelfs de kleur doet aan de herfst denken. Texels Bock heeft net als de Texels dubbel een romige smaak. Persoonlijk hou ik daar wel van en daarom valt dit biertje bij ons goed in de smaak. Maar het blijft natuurlijk niet alleen bij de romige smaak. Naast de mooie rood/bruine kleur en het alcoholpercentage van 7% heeft het biertje ook een kenmerkende karamelsmaak. Daarnaast is het door de romige smaak een mild biertje, met een licht bittere afdronk. Het is wel écht genieten met dit soort (prijswinnende) bieren deze herfst. In de winter mag deze trouwens ook best ;)

De website van de Texelse Bierbrouwerij ziet er ook prachtig en overzichtelijk uit. Naast het overzicht van de bieren die hier worden gebrouwen kun je er ook de nodige achtergrondinformatie vinden. Een bezoekje waard! Snel kopen die Texels Bock, voor je het weet kan het niet meer! Proost!

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *