glutenvrij.nl

De Glutenvrije bierspecialist

Andre bierwebwinkel, Bierwinkel 1 Comment

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Je komt tegenwoordig in veel winkels Glutenvrij voedsel tegen. Het voorziet in de grote behoefte die sommige mensen hebben aan een glutenvrij dieet. Maar hoe zit het dan met bier drinken?? Ook daar zitten over het algemeen gluten in! Daar moest maar eens wat meer aan gedaan worden, vinden ze nog steeds bij bierglutenvrij.nl!

Bierglutenvrij.nl: sinds 2013

Deze webwinkel speciaal voor glutenvrij bier bestaat pas kort, sinds 2013. Maar waarom zijn deze mensen nou juist een webwinkel voor glutenvrije bieren gestart? Het antwoord geven ze zelf op hun website; het gemis van een biertje tijdens gezellige avonden was voor de coeliakiepatiënten binnen de familie een ware kwelling. Dit bracht de oprichters op het idee om deze webwinkel op te richten. Een webwinkel met een uitgebreid assortiment! Kijk vooral even hier als je het hele verhaal wil lezen over het hoe en waarom van de oprichting van deze bijzondere webwinkel.

Uitgebreid assortiment!

tripel glutenvrij.nl

Je zou denken dat het aanbod van glutenvrij bier redelijk beperkt is, maar ook de productie van deze biersoorten neemt de laatste tijd toe. Het zijn ook niet alleen Nederlandse of Belgische brouwers die glutenvrij bier brouwen. Ook in bijvoorbeeld Denemarken en Engeland zijn deze bieren te verkrijgen. Niet alleen maar pils, maar ook speciaalbieren zijn te krijgen via de webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan de tripel bio van Brasserie de Brunehaut, een stevig maar smaakvol biertje! Maar naast de speciaalbieren kun je hier ook terecht voor alcoholvrij en alcoholarm glutenvrij bier. Goed nieuws dus voor Coeliakie patiënten! Eindelijk onbezorgd genieten van een lekker biertje is nu ook voor hen mogelijk, en dat gunnen wij hen natuurlijk van harte! Proost!

Lees ook het recent verschenen artikel op biertjeproeven.nl over Leireken lager glutenvrij

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *