IMG_2283-1

Troubadour magma

Andre Troubadour Leave a Comment

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Het is weer tijd voor een biertje uit de Troubadour familie; “Troubadour magma” is alweer het derde Troubadour biertje waar wij aandacht aan mogen besteden! We zijn wat deze bieren betreft op de helft, er zijn er in totaal zes. “Obscura” en “blond” gingen magma al voor.

Brouwerij the Musketeers

Deze jonge (Belgische) brouwerij is opgericht in het jaar 2000. Het bier zelf wordt gebrouwd in Lochristi, in de “proef” brouwerij. Zie voor meer info ons item over ons bezoek aan deze bijzondere brouwerij. Inmiddels hebben the Musketeers (In slechts veertien jaar tijd!)  een mooie collectie bieren op de markt gebracht. Ook hebben zij het voor elkaar gekregen dat hun bier inmiddels in meerdere landen verkrijgbaar is, een mooie prestatie!

Troubadour Magma

IMG_2274

Toubadour Magma is een echte aanwinst voor de bierwereld! Het biertje heeft een mooie donker oranje kleur en is troebel. Het biertje heeft een licht bittere smaak en je ruikt verschillende fruitgeuren als je het biertje inschenkt. Het alcoholpercentage van 9% valt niet op in de smaak, natuurlijk wel in het gevoel! Eentje is echt genoeg om te genieten van de bijzondere smaken die dit biertje bevat! Niet echt een biertje voor een warme zomeravond, maar als het buiten wat koeler is zeker een aanrader! Proost!

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *