IMG_20131002_104431

Jopen Bokbier

Arie Jopen Leave a Comment

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Jopen is ondertussen één van de gezamenlijke favorieten van Andre en mij, dat kun je ook duidelijk zien aan het aantal items die wij inmiddels hebben over de bieren van Jopen!

De bieren van Jopen zijn origineel, smaakvol, uniek en gewoon lekker. Naast lekkere originele bieren gaat een Jopen bier ook altijd gepaard met een interessante historie.

Jopen-BokbierDit geldt ook voor Jopen Bokbier, dit bier linkt naar de historie van het Bokbier. Het eerste bokbier was namelijk een bier dat uit meerdere granen werd gebrouwen. Naast de traditionele Haarlemse combinatie van haver, tarwe en gerst is een vierde historisch brouwgraan, rogge, toegevoegd.

Jopen Bokbier is het enige 4-granen Bokbier ter wereld! De Jopen bok is uniek omdat het dus als enige bier ter wereld naast gerst en tarwe, ook haver en rogge bevat. Ook wordt het bier niet gefilterd en gist het na in de fles. Dit robijnrode bier heeft een fruitig aroma en een volle gebrande smaak, een heerlijk bier voor echte bierliefhebbers.

Subtiele doch stevige bittere smaak met een zoetige volle ondertoon. Jopen bokbier heeft een alcoholpercentage van 6,5% en is een biertje waar je heerlijk op je gemak van kunt genieten, zodat je ook de smaak goed op je in kunt laten werken. Proost!

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *