IMG_20130320_204328

Budels Goudblond

Andre Budels Leave a Comment

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

De Budelse Brouwerij is een Nederlandse brouwerij in Budel (Noord-Brabant) en is een onafhankelijke en zelfstandige familiebrouwerij van de familie Arts, die nu wordt geleid door de vierde generatie. De brouwerij werd opgericht in 1870 onder de naam “De Hoop”,  waaraan nog steeds het anker in het logo refereert .

Het eerste biertje

Het eerste biertje van de Budels-brouwerij dat wij hebben geproefd is “Budels goudblond”. Het heeft een alcoholpercentage van 6% en de inhoud van het flesje is 30cl. Dit biertje heeft een heel eigen smaak, die toch wel wat bitter is, wat je misschien niet verwacht van een blond biertje. Deze extra bittere smaak komt door het gebruik van Hallertauer en Saazerhop. Het meest opvallende is toch wel dat je een lichte parfumsmaak proeft. Dit klinkt misschien raar, maar het neemt niet weg dat het een prima biertje is voor mensen die van bitter houden!

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *